top of page

Over ons

220428_Capture_0128.jpg

Kwaliteit. Harmonie. Esthetiek.

 

Spaans Bespoke werd opgericht in 2014 met als missie innovatieve Nederlandse ontwerpprincipes naar Australië te brengen. In deze geest wordt elk stuk meubilair van Spaans vervaardigd volgens onze strenge waarden van kwaliteit, harmonie en esthetiek.

 

Met Marnix Spaans aan het roer, werkt het team intensief samen met klanten om hun specifieke doelen en persoonlijke stijl te begrijpen, zodat er op maat gemaakte meubels ontstaan die het levensplezier in huis vergroten.

 

We zijn er trots op de toonaangevende leverancier te zijn van op maat gemaakte boekenkasten en wandmeubels, wijnkamers en kledingkasten in de Southern Highlands van Australia.En zetten, vanaf 2023, onze passie voort in ons thuisland Nederland.

 

Over Marnix Spaans.

 

Na het behalen van zijn meubelopleiding in Leiden, Nederland, lanceerde Spaans zijn meubelwerkplaats in 2003. Hij verwierf een reputatie voor ontwerpen van topkwaliteit, vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail.

 

Geleid door zijn overtuiging dat meubilair natuurlijk en intuïtief moet aanvoelen in huis, biedt een meubelstuk van Spaans meer dan alleen functionaliteit; het geeft de eigenaar de vrijheid om het leven op hun eigen voorwaarden te leiden.

 

Om een afspraak te maken met Marnix Spaans kunt u een e-mail sturen naar info@spaansbespoke.nl

bottom of page